Türk Fizik Derneği
Duyuru Sistemi

TFD33 Açılış Töreni Hakkında

Değerli Katılımcılar,

6-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezi – Konacık, Bodrum’da düzenleyeceğimizTürk Fizik Derneği 33. Uluslararası Fizik Konferansı açılış töreni 6 Eylül 2017 tarihinde saat 09:00’da gerçekleştirilecektir.

Bu yıl 33.’sünü düzenleyeceğimiz kongremize katılımların her geçen yıl artarak devam ettiğini, özellikle genç meslektaşlarımızın heyecanla katılım sağladığını görmek bizleri çok memnun etmektedir.

Camiamızın sorunlarının çözümü noktasında bir güç birliği oluşturmak ve kongremize katılacak olan protokol ve Ulusal basınımıza birliğimizi göstermemiz açısından TFD33 Açılış Programına katılımınız büyük önem arz etmektedir.

Bundan dolayı 6 Eylül 2017 saat 09:00’da gerçekleştireceğimiz açılış törenimize katılmanız büyük önem arz etmektedir. Bodrum’a gelişlerinizi özellikle 5 Eylül veya 6 Eylül sabah saat en geç 08:30’daHerodot Kültür Merkezi – Konacık, Bodrum’da olacak şekilde düzenlemenizi bekler saygılar sunarız.

Prof. Dr. Baki Akkuş
Türk Fizik Derneği Başkanı